Over ons

Außengebäude
Wie we zijn

😃 Opgericht in 1991 en sindsdien succesvol op de markt
📌 Sindsdien gevestigd in Karlsruhe (Duitsland)

Ladengeschäft
Onze kwaliteit

🛒 Dicht bij onze klanten door onze winkel van 1.200m²
🔎 Grote opslagruimte met meer dan 2.500m²

Lager
Onze claim

📦 Meer dan 90% van alle artikelen op voorraad in ons eigen magazijn
🚚 Meestal verzending binnen een paar uur

Welkom bij Bohling und Eisele

Niet elke succesvolle bedrijfsoprichting heeft een garage nodig - soms volstaat een achtertuin: Op 14 januari 1991 richtten de drie partners Martin Uhl, Gunter Bohling en Thomas Eisele in Karlsruhe-Durchlach Motorradhaus Bohling u. Eisele & Co GmbH op. Het eerste hoofdkantoor bevond zich direct achter het autobedrijf Gablenz - maar het zou niet het laatste zijn. Het succes liet niet lang op zich wachten. We waren immers een erkende dealer van het Japanse motormerk dat in de jaren '90 soeverein de Grand Prix domineerde.

Wij verdelen bijvoorbeeld alle 17 toonaangevende merken motorhelmen en de grootste fabrikanten op het gebied van lederen pakken, motorjassen, motorbroeken en motorlaarzen. Ook op het gebied van motoraccessoires leggen wij sterk de nadruk op kwaliteit. Zo verdelen wij naast GIVI, Bagster en SW-Motech ook de bagagespecialist Hepco & Becker, die in Duitsland produceert.

Met elke raceoverwinning groeide het enthousiasme, het aantal trouwe klanten en natuurlijk het modellengamma. Dus na slechts twee jaar hadden zowel de verkoop als de service hun grenzen bereikt. De eerste stap werd gezet binnen de stad. Met meer dan 300 vierkante meter expositieruimte en een werkplaats van 150 vierkante meter zijn wij in 1993 dynamisch van start gegaan. Een zeer succesvolle start, die echter abrupt werd onderbroken door de tragische dood van onze medeoprichter Thomas Eisele. Met teamgeest, enorme wilskracht en externe steun aan de commerciële kant hebben wij ondanks dit noodlot in hetzelfde jaar koers gezet naar een duurzame toekomst.

Hoe duurzaam, zou spoedig blijken: Tegen de eeuwwisseling was het pand opnieuw te klein. In 2001 namen wij daarom, na uitgebreide renovatiewerkzaamheden, onze intrek in ons nieuwe hoofdkantoor in Karlsruhe-Grötzingen. In meer dan 25 jaar is de kleine achtertuinzaak uitgegroeid tot een zeer levendige onderneming met 24 werknemers en een totale oppervlakte van meer dan 1200 vierkante meter. Maar de ervaring leert dat we heel benieuwd kunnen zijn hoe lang deze ruimte ons nog rekt.

Hoe u ons kunt vinden:

Email: [email protected]Adres Magazijn Online Shop / Afhalen Online Bestellingen
Daimlerstraße 26
76185 Karlsruhe
DuitslandAdres winkel en werkplaats
Eisenbahnstraße 40
76229 Karlsruhe
Duitsland

Attentie!
Het assortiment in de winkel verschilt van het assortiment in de webwinkel.
Vraag vooraf naar de beschikbaarheid in de winkel, want niet alle artikelen die online verkrijgbaar zijn, zijn ook in de winkel verkrijgbaar.